Kategorija proizvoda
Kontaktirajte nas

Tel: 0086-592-5337835/5337836

Faks: 0086-592-5337838

E-mail: sales@lianyustone.com

Rulja. & WhatsApp: 0086-13859958030

Adresa: Jedinica 25A, zgrada A, Zhongxin Plaza, Severna Hubin Road, Xiamena., u Kini

Vruća linija za servis
0086-592-5337836
Gromada veštačka Sparkle braon kvarcni kamen

Gromada veštačka Sparkle braon kvarcni kamen

Kvarcni solidna površina se sastoji od otprilike 93% prirodni kvarc površine, zajedno sa pigmenata, poliester vezivnih elemenata i drugih lepkove. Ovi materijali su predmet visoke tehnologije sistem Vibrovaljak-c

Detalji o proizvodu

Lianyuxing kamen je jedan od najboljih Kina gromada veštačka sparkle braon kvarca kamene proizvođača i dobavljača, dobrodošli da se proveri cenu za masovnu gromada veštačka sparkle braon kvarcni kamen s nama, i dobiti besplatan uzorak od nas, ili veleprodaje najbolju cijenu i popularna modna visokog kvaliteta i vruće prodaja i gromada veštačka sparkle braon kvarca kamene Fabrikant od nas.

Kvarcni solidna površina se sastoji od otprilike 93% prirodni kvarc površine, zajedno sa pigmenata, poliester vezivnih elemenata i drugih lepkove. Ovi materijali su predmet visoke tehnologije sistem zbijanja Vibrovaljak-pod vakuum. Ovaj ekskluzivni proces rezultira-porozne agglomerated kamen koji ima izgled i funkcionalnost od prirodnog kamena kao što je vapnenac, granit ili kliker.

Gromada veštačka Sparkle braon kvarcni kamen

Detalji o proizvodu:

(1) materijal: 93% prirodni kamen, 7% smola i lepljenje

(2) Veličina: 2440 * 760 * 15 mm,

(3) boja: oko 60 boje za tvoj izbor

(4) Upotreba: biti u širokoj upotrebi za pultovi kuhinja vrhovima, police, srebrenog, ostrvo vrhove, kupatilo sujeta vrhove, najviše klupi, bar vrhove иemu, tuš kabine, kade okružuje, zid pločice, podne obloge pločice; i takođe koriste za aerodrom, metro, tržni centar, hotel itd.

(5) proizvod znakova:

(1) visokom tvrdoćom dostižu 7 Mohs.

(2) Resistant Zagrebi, nosila, šokira.

(3) izvrstan toplotni otpor, otpornost na koroziju.

(4) postignuto dugotrajno i održavanje besplatno.

(5) ekološki prijateljski građevinskih materijala.

Prednosti kvarcni kamen

Kvarcni površina je-porozni materijal, stoga to će ne ostavlja fleke kao mermer ili granit, i to neće iskriviti ili kao druge solidan plastičnih površina. Za razliku od mermera, kvarca površina je praktično nemoguće ogrebotina i tvrdo kao granit. Bez obzira na svoje teško i porozne površine, površina kvarca uspeva da zadrži izvesne flexure, stoga kvarca površina neće čip ili slomiti.


Hot Tags: gromada braon veštačka sparkle kvarcni kamen, Kina proizvođača, dobavljača, fabrika, veleprodaje, jeftino, masovnog, popularna, Fabrikant, mode, najbolju cijenu, visokog kvaliteta, vruće prodaja, besplatne uzorke
Srodni proizvodi
Istraga